Suosittele Jyty Kainuun jäsenyyttä - Saat 30 euron lahjakortin jokaisesta uudesta jäsenestä!

Aika: 1.7.-1.12.2021

Jyty Kainuu ry 511:n oma suosittelukampanja on käynnistynyt. Kun jäsenenä suosittelet ja hankit yhden uuden varsinaisen jäsenen tai opiskelijajäsenen 1.12.2021 mennessä, sinut palkitaan 30 euron arvoisella S-ryhmän lahjakortilla. Saat jokaisesta yhdestä uudesta jäsenestä yhden lahjakortin, joten jos hankit määräaikaan mennessä kaksi uutta jäsentä, saat kaksi 30 euron arvoista lahjakorttia, jos kolme uutta jäsentä, tulee lahjakorttejakin kolme jne.

Jotta lahjakortin saa, on hankitun jäsenen oltava Jyty Kainuun jäsen sillä hetkellä, kun tiedot tarkistetaan joulukuussa 2021. Uuden jäsenen on mainittava jäsenhankkijansa nimi selkeästi liittymislomakkeen Lisätietoja-kohdassa. Jäsenhankkijaksi voi nimetä vain yhden henkilön.

Uusien jäsenten hankintakampanjaan lasketaan 1.1.2021 alkaen liittyneet uudet jäsenet. Jos olet liittynyt etkä ilmoittanut jäsenhankkijaasi, niin ilmoita se hetimiten os. jytykainuu@gmail.com niin saamme päivitettyä jäsenhankkijan tiedot koontiimme.

Verohallinnon ohjeen mukaan lahjakortit ovat veronalaista tuloa. Jyty Kainuu ry ilmoittaa tulorekisteriin saamasi lahjakortit. Lahjakortit postitetaan joulukuun 2021 aikana jäsenhankkijan kotiosoitteeseen kirjattuna kirjeenä, joten ne on haettava postista.

Jyty Kainuun oman jäsenhankintakampanjan lisäksi Ammattiliitto Jytyllä on myös menossa suosittelukampanja. Katso lisätietoa liiton kampanjasta Jytyn internetsivuilta.