Työllistymisvalmennus Jytyn työttömille jäsenille

Aika: 6.10.2019
Paikka: Kajaani

Jyty tarjoaa työttömille jäsenilleen koulutusta, joka täyttää aktiivimallin aktiivisuusehdon ja ehkäisee työttömyyspäivärahaan kohdistuvat leikkaukset. Tarjolla on alueellisia työllistymisvalmennuksia jotka on tarkoitettu liiton työttömille jäsenille.

Valmennuksessa osallistujat harjoittelevat työnhaku- ja työelämätaitoja ja samalla kartuttavat digiosaamista osallistujien tarpeiden mukaan räätälöitynä. Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen, jolla voi osoittaa työttömyysturvalaissa vaadittavan aktiivisuusedellytyksen täyttyneen. Valmennukset järjestetään Kouvolassa, Rovaniemellä, Kajaanissa ja Kuopiossa.

Lähipäivien sisällöt:
1. Lähipäivä: Oman urasuunnittelun perusteet
2. Lähipäivä: Toimintaympäristön muutosten ennakointi sekä tunnetaidot
3. Lähipäivä: CV-taidot ja esiintyminen
4. Lähipäivä: Digitaidot toimihenkilöaloilla
5. Lähipäivä: Tiimi- ja työelämätaidot asiantuntijatyössä

Osallistujat:
Valmennukseen voivat osallistua Jytyn työttömät jäsenet

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:
Valmennus on osallistujalle maksuton, mutta osallistuja vastaa itse matkakuluista ja mahdollisista yöpymiskustannuksista. Näihin voit tiedustella tukea omalta yhdistykseltäsi.

Jyty Kainuu ry 511 tukee työttömiä jäseniään matka- sekä mahdollisten majoituskulujen osalta seuraavasti: matkakulut työllistymisvalmennuksen koulutuspäivien osalta hyväksytään kimppakyytejä suosien ja poikkeustilanteissa myös majoituskulut. Lisätietoja tukiasioista voi kysyä puheenjohtaja Satu Härköseltä, jytykainuu@gmail.com, puh. 0400 216 108 (iltaisin).

Valmennukseen ilmoittaudutaan viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu viiden päivän kokonaisuuteen, mutta osallistua voi myös sen mukaan, mikä on kiinnostus ja/tai tarve saada aktivointipäivät täyteen.

Valmennus Kajaanissa:
Scandic Kajanus, Koskikatu 3, 87200 Kajaani
Ilmoittautuminen 6.10.2019 mennessä:
https://tjs.kehatieto.fi/kurssikalenteri/ilmoittaudu.aspx?tyyppi=Paiva&kid=3192

1.) 6.11.2019
2.) 13.11.2019
3.) 20.11.2019
4.) 27.11.2019
5.) 4.12.2019

Vastuuhenkilö: koulutussuunnittelija, DI, AmO Leo Junno

Lue lisää: Työllistymisvalmennus Kajaanissa (pdf)
Työllistymisvalmennus Jytyliiton sivuilla